Home » O nama

O nama

Ko smo mi?

Beba Lingerie je mladi modni brend ženskog veša i kupaćih kostima, osnovan 2017. godine, koji se na našem tržištu izdvojio unikatnim dizajnom, kvalitetom i dostupnim luksuzom koji pruža.

Osnivač brenda je Kadrija Rušitović, rodjena u Beogradu, 04.01.1990. godine. Diplomirala na Visokoj tekstilnoj strukovnoj skoli za dizajn, tehnologiju i menadzment 2016. godine, kao strukovni dizajner iz oblasti primenjene umetnosti i dizajna – Dizajn tekstila i odeće.

Ono što karakteriše dizajn ovog brenda su materijali poput čipke, svile i pliša u kombinaciji sa trakama, izazovnim sečenjima i vezivanjima i to je ono što ga izdvaja u odnosu na druge proizvođače veša na našem tržištu, kao i dostupnost takvih ekskluzivnih i unikatnih proizvoda po pristupačnoj ceni.

Brend posluje i prodaje proizvode putem online platforme ( sajt i društvene mreže) i putem saradnje sa concept radnjama u kojima se prodaju srpski dizajnerski brendovi čija estetika varira od street style-a do raskošnih i ekskluzivnih kreacija.

Cilj je da stvorimo jedan jak brend visoke prepoznatljivosti. Kada su u pitanju dizajn, dobar odnos kvalitet-cena i interakcija sa potrošačima, a sve to kako bi omogućili svakome da na jedan klik i po pristupačnoj ceni dobije ekskluzivan proizvod koji traje i koji čini da se svaka žena oseti senzualno i zavodljivo i u najopuštenijem outfit-u.

Devojka u belom Bebaonline korsetu

Kako izgleda profil našeg prosečnog potrošača?

 

To je devojka ili mlada žena između 16 i 35 (primarna ciljna grupa)godina koja živi u Beogradu (ili nekom drugom gradu u Srbiji ili regionu).

Komunicira putem društvenih mreža na kojima pronalazi inspiraciju za onlajn kupovinu, modne kombinacije, frizuru, šminku. U moru isto našminkanih i obučenih žena ona želi da bude autentična, da njen stajling i način na koji bira svoj stil ističu njenu senzualnost, samosvesnost, jak duh, ambicioznost i hrabrost.

Ona želi da se podjednako lepo oseća i u kratkoj haljini, i u trenerkama, oversize garderobi. Voli prirodne materijale i veš koji ističu njen senzibilitet i suptilnost, dok joj u isto vreme daje snagu i ističe njenu energiju za životom, karijerom, jednim blagostanjem i željom da iskroji svoj mali svet u kome može biti svoja i srećna. Ona je smela, senzualna, sofisticirana. Samostalna i jaka, ali zavodljive i nežne prirode. Želi da joj u ovom „brzom“ načinu života sve bude dostupno lako i brzo, ali i da uživa u čarima ispijanja kafe sa drugaricama, dugim razgovorima i vremenu koje poklanja sebi.

Njen modni stil bi se mogao okarakterisati kao chic minimalism-boje koje dominiraju u njenom ormanu su suptilne i jednostavne i minimalizam kao način života i gledanja na razne situacije ali uvek sa dozom šika i senzualnosti (npr izazovna sečenja na brushalteru koja vire iz njenog oversize džempera).

Proizvod

Ono što odlikuje Beba Lingerie proizvod jeste autentičan dizajn: čipkasti elementi, trake, izazovna sečenja, plišani i svileni materijali namenjeni mladim ženama i predstavljeni na društvenim mrežama kao pristupačan luksuz koji je dostupan brzo i lako i nudi efekat ekskluzivnosti i modernog dizajna u isto vreme, sve to upakovano u luksuznu brendiranu kutiju sa prepoznatljivim logoom i crno-zlatnim elementima.

Cena

Kao što je gore navedeno, Beba Lingerie nudi kvalitetan proizvod uz autentičan dizajn i pristupačnu cenu, što dodatno olakšava kupcu odluku pri kupovini. Ono što nudi je pristupačan luksuz koji je dostupan svima, lako i brzo kroz kupovinu na društvenim mrežama, koncept storeovima i web sajtu.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad na prodavnicu